Verkoopvoorwaarden van de online-winkelGabriela-Gordijnen

 

In deze Verkoopvoorwaarden zijn alle regels bepaald t.a.v. het plaatsen van orders bij en het uitvoeren van deze orders door de online-winkel Gabriela-Gordijnen.

 

1.    Algemene informatie:

De eigenaar  van deze on-line winkel is de firma Gabriela-Gordijnen,KVK nummer 59682329, 

 bankrekeningnummer:  NL27 INGB 0006337708 


 

2.    De prijzen van alle in de on-line winkel aangeboden artikelen zijn in euro en inclusief  BTW.Alle artikelen zijn  fabrieks nieuw. 

Voor een speciale verkoopactie en/of uitverkoop wordt een bepaald aantal artikelen gekozen.

We zullen alle orders laten uitvoeren in de volgorde waarin deze door ons worden ontvangenzolang

de voorraad  van deze goederen in het magazijn strekt.

 

3.    Verkoop- en bestellingvoorwaarden:

Bestellingen kunnen geplaats worden direct bij de on-lineGabriela-Gordijnen evenals telefonisch: 0616571365

Met al uw vragen kunt u bij ons terecht via e-mail: info@gabriela~gordijnen.nl

De op werkdagen na 17.00 uur geplaatste orders evenals bestellingen gedaan op zondag en feestdagen zullen op de eerste daarop volgende werkdag in behandeling genomen worden.

Om een bestelling te kunnen plaatsen dient vooraf een orderformulier ingevuld te worden.

Teneindeeen order te kunnen uitvoeren,dient eerst de betaling van het aankoopbedrag op de rekening van defirma Gabriela-Gordijnengestort te zijn en ook moeten gegevens, zoals uw telefoonnummer, adres en e-mail bij ons bekend zijn

De bestelling wordt door Post.NI bij de klant bezorgd. De bezorgkosten van € 6,95 zijn voor de rekening van koper. De levertijd bedraagt 2 dagen.

De firma Gabriela-Gordijnen is echter niet aansprakelijk voor eventuele vertraging die door Post.Nl  veroorzaakt wordt.

Indien het bestelde artikel niet meer voorradig is, zal de klant hierover op de hoogte worden gebracht evenals over een daardoor langere levertijd van de bestelling.

Indien de Klant met de langere levertijd niet akkoord gaat, kan hij van de bestelling geheel afzien of alleen van het artikel uit de bestelling waarvoor de langere levertijd geldt. 

Bij elke zending wordt het aankoopbewijs meegestuurd.

 

4.    Retouren en reclamaties

Allerlei opzettelijk of toevallig veroorzaakte mechanische beschadigingen evenals schade ontstaan door onjuist en/of oneigenlijk gebruik, vallen niet onder de garantie.

Gordijnen die op maat zijn gemaakt, kunnen niet geretourneerd worden.

Voor de kant-en-klare gordijnen geldt de garantie van de producent. In geval van schade waarvoor de producent verantwoordelijk is, zal het beschadigde artikel vervangen worden door een nieuw artikel.

De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt zijn en dienen in de originele en onbeschadigde verpakking geretourneerd te worden.Portokosten en verzendrisico van een retourzending komen voor rekening van de koper. Het retourneren van de aankoop dientuiterlijk binnen 5 dagen vanaf de aankoopdatum plaats te vinden, vergezeld van een beschri